Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Υπηρεσία

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6

Beijing Songic Laser Technology Limited

     Η τεχνολογία λέιζερ του Πεκίνου Songic που περιορίζεται είναι κορυφαίος κατασκευαστής, το οποίο ειδικεύτηκε στο φωτοηλεκτρικό εξοπλισμό για τις εφαρμογές ιατρικής περίθαλψης και ομορφιάς.

 

Έχουμε αναπτύξει τον ιδιαίτερο εξοπλισμό σειράς μας συμπεριλαμβανομένου του ανυψωτικού εξοπλισμού δερμάτων ραδιοσυχνότητας, IPL για τον εξοπλισμό ομορφιάς σειράς αφαίρεσης τρίχας και αναζωογόνησης δερμάτων, τον ε-ελαφρύ εξοπλισμό ομορφιάς σειράς (IPL+RF), τον εξοπλισμό αφαίρεσης δερματοστιξιών λέιζερ ND YAG διακοπτών του Q, τη μακροχρόνια αφαίρεση τρίχας λέιζερ σφυγμού και την επεξεργασία φλεβών, τον κλασματικό εξοπλισμό λέιζερ του CO2, τον εξοπλισμό αφαίρεσης τρίχας λέιζερ διόδων 808nm, το λέιζερ 755nm Alexandrite κ.λπ. Έχουν απολαύσει την καλή φήμη από τους πολυάριθμους πελάτες μέσω της προηγμένης τεχνολογίας, της σταθερής ικανότητας και της αποδοτικής δράσης στην επεξεργασία. Επίσης κρατούν την επιχείρησή μας ανταγωνιστικότερη στην παγκόσμια αγορά και προωθούν την τεχνολογία της ομορφιάς σε μια γρήγορη ανάπτυξη.

 

 Σε Songic, μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο από την ομορφιά! Τηρούμε την αρχή που: επιζήστε επάνω υψηλού - η ποιότητα, κερδίζει την αγορά με την πίστωση. Παίρνοντας «κρατώντας την πίστη, βεβαίωση υψηλή - ποιότητα, που προσφέρει τη λογική τιμή, που παρέχει την τέλεια υπηρεσία» ως πίστη λειτουργίας μας. Η ικανοποίησή σας είναι μας υπερηφανεύεται, καλωσορίζουμε θερμά τους πελάτες και τους εμπόρους από το σπίτι και στο εξωτερικό για να έρθουμε μια άποψη να αντιμετωπίσουμε την οδηγία.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : SONGIC

Αριθμός Υπαλλήλων : 30~55

Ετήσιες πωλήσεις : 5 Million-5.1 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

ιστορία της εταιρίας

Η τεχνολογία λέιζερ του Πεκίνου Songic που περιορίστηκε καθιερώθηκε το 2002.

Από το 2002-2004, ερευνήσαμε και αναπτύξαμε την ε-ελαφριά μηχανή, τον κενό εξοπλισμό αδυνατίσματος σώματος, και q-Swich το λέιζερ ND Yag.

Το 2005, λάβαμε την πιστοποίηση ISO9001

Το 2006, ερευνήσαμε και αναπτύξαμε τη νέα τεχνική αφαίρεση τρίχας λέιζερ σφυγμού Yag μακροχρόνια

Το 2007, αναπτύξαμε τον εξοπλισμό αφαίρεσης τρίχας λέιζερ διόδων 808nm

Το 2008, πήραμε το πιστοποιητικό CE για IPL, ε-ελαφρύς, λέιζερ ND Yag, μηχανή αδυνατίσματος σώματος

Το 2009, αναπτύξαμε το νέο πολυσύνθετο εξοπλισμό ομορφιάς

Θα ερευνήσουμε πάντα και θα αναπτύξουμε τη νεώτερη τεχνική μηχανή ομορφιάς λέιζερ συνεχώς.

Σε Songic, μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο από την ομορφιά ......
 

υπηρεσία της εταιρίας

IPL ανεφοδιασμού εξοπλισμός ομορφιάς αφαίρεσης τρίχας, ε-ελαφριά μηχανή (IPL+RF), μηχανή αφαίρεσης δερματοστιξιών λέιζερ ND Yag, μακριά μηχανή αφαίρεσης τρίχας λέιζερ σφυγμού, εξοπλισμός λέιζερ διόδων, κενή μηχανή αδυνατίσματος σωμάτων.

 

Χρησιμοποιούνται για το σαλόνι, κλινική, νοσοκομείο…
 

Ομάδα επιχείρησης

Η επιχείρησή μας έχει τα τμήματα: Ε&Α, διοίκηση, παραγωγή, αγορά, ποιοτικός έλεγχος, εγχώριες πωλήσεις, εξωτερικό εμπόριο, χρηματοδότηση και ούτω καθεξής.